Lieto-Koris.net

Lieto-Koris DOB

Naisten kuntosarjajoukkue harjoittelee:

  • Torstaisin klo 18-19:30 Taatilan koululla
  • Sunnuntaisin klo 19:30-21 Taatilan koululla

Yhteyshenkilö:

Riikka Käppi
Puh. 040 9009106
kappi_riikka(at)yahoo.com


JOUKKUE

Lieto-Koriksen naisjoukkue sai alkunsa vuonna 2012, kun seuran entiset lupaukset intoutuivat jälleen pelailemaan yhdessä. Pari vuotta myöhemmin höntsäporukkaan liittyi kolme keltanokkaa, jotka halusivat oppia lajista kaiken. Pari kuukautta myöhemmin joukkueessa tilattiin jo peliasuja ja haaveiltiin sarjapeleistä. Hiljalleen treeneihin alkoi tulla lisää niin uusia kuin vanhoja koriksen harrastajia.

Syksyllä 2015 aloitettiin Koripalloliiton siunauksella uusi läntisen alueen kuntosarja, joka lisäsi naisten korisinnostusta entisestään. Kuntosarjalle oli selvästi tilausta, ja se on vakiinnuttanut paikkansa läntisellä alueella, vaikka joukkuemäärät ovat hieman vaihdelleet. Lieto-Koris SHT on parhaimmillaan osallistunut sarjaan jopa kahdella joukkueella.

Sarjakauteen 2022–2023 Lieto-Koriksen naiset lähtevät hieman uudistuneena ja siksi uudella nimellä, joka on Lieto-Koris DOB. Meininki ja ihanteet ovat edelleen taattua laatua ja tuttuja jo ensimmäisistä sarjaturnauksista. DOB:n treeneissä ja peleissä tärkeintä ovat peli-ilo ja hauska yhdessäolo. Jokaista pelaajaa kohdellaan joukkueessa reilusti ja tasavertaisesti. Pienetkin onnistumiset lasketaan ja niitä muistellaan ihanasti liioitellen joukkueen saunailloissa.

Naiset